't Is lang geleden dat ik het eens in één of ander kookprogramma zag passeren en dacht dat het wel echt de ideale oplossing is om die vergeten rol kruimeldeeg dan toch nog een lekkere bestemming te geven voor het te laat is!
Ik maakte er mijn eigen versie van, want om half 10 's avonds ontbreekt mij de moed om speurwerk te verrichten.
De snelle en gepimpte versie maakt u zo:
Nodig?
1 rol kruimeldeeg
3 eieren
4 appelen
250ml melk
3 eetlepels bloem
4 eetlepels suiker
kaneel & Amaretto naar believen
Hoe?
* Kruimeldeeg mooi aankleden in een springvorm en goed doorprikken met een vork
* Bestrooien met suiker
* De appelen schillen en in schijfjes op het kruimeldeeg met suiker leggen
* Een papje maken van een beetje melk en bloem, geklutste eieren erbij, suiker erbij, rest van de melk erbij en geef er een TWIST aan door zoveel kaneel of Amaretto erbij te doen als je wil ;-)
* Overgieten van de appelen met het mengsel
Ziet er zo lekker uit, vooral op dat bordje!!
BeantwoordenVerwijderendaar blijf je van eten mmmm
BeantwoordenVerwijderenZo leuk dat bordje! Tegen de taart zeg ik ook geen nee! ;)
BeantwoordenVerwijderenlekker die gaan we vandaag maken,ik keek net al naar die berg appels in de fruitschaal
BeantwoordenVerwijderendie maar niet worden opgegeten!