Pagina's

maandag 8 augustus 2016

FEEST * Win een cadeaubon van €100

Onderstaande blogpost schreef ik op 3 augustus op onze Mon Pays Ventoux - blog, maar misschien is het wel leuker om nog meer mensen de kans te bieden om mee te feesten en een cadeaubon te winnen ;-)

HOERA! Het is zomer! Er is zoveel om HOERA om te roepen! Let's celebrate life! La vie est belle!

Wat vliegt de tijd voorbij ... er zijn zó veel leuke en interessante zaken die we hier graag willen bloggen maar het enige nadeel aan onze tijd hier in ons kleine (nieuwe) paradijs is het vliegen van de tijd!

We begrijpen maar niet hoe de dagen hier wel voorbij vliegen. Zou het zijn dat we ons hier echt zo goed voelen?!

In ieder geval maken we vandaag graag even de tijd om een leuke actie in het leven te roepen... ter ere van ons 1jarige jubilee want exact 1 jaar geleden werden we de trotse eigenaars van onze authentieke Provençaalse dorpshuizen in Malaucène: onze Maison en Maisonnette! Er volgden intense wintermaanden om onze pareltjes hen trots die betiteling te kunnen geven ... ;-) en vandaag is het op de kop 5 maanden dat we het komen en gaan van onze (geweldig fijne) logies mogen ervaren.

Hoog tijd om een klein feestje te bouwen. Wij drinken er hier zeker lekkere Beaumont-du-Ventoux bubbels op en schenken aan jullie een cadeaubon van €100 weg!

De cadeaubon ziet er als onderstaand uit, zal geldig blijven tot 31 december 2017 en kan gebruikt worden voor een verblijf in de Maison, Maisonnette (link website) of in Les Oliviers du Taulisson (link website) wanneer je maar wenst.

Wat moet je doen?!

Ga naar onze Facebookpagina (klik hier)en
'Like' & 'Deel' onze pagina van Maison Malaucène.

Heb je geen Facebook, dan mag je hieronder ook een reactie achterlaten.

Doe je beide (reactie + like&share), dan heb je 2 kansen om te winnen.

Op de eerste schooldag, 1 september 2016, van onze Provençaalse gamins, Beaumonais voortaan, maken we de winnaar bekend!


Veel succes!!!

6 opmerkingen:

 1. Wow!! Een verblijf aan de voet van de "ventoux"....Daar waag ik mijn kans voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe graag mee, ik wil al een tijdje nog eens een goed fiets doel en de mont ventoux oprijden lijkt mij een ideale start

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een goed fietsdoel inderdaad maar ... Haha ... onze Ventoux als 'start' ?! Veel succes in ieder geval!!!

   Verwijderen
 3. Oh ik zie dat ik nog niet te laat ben en doe dus ook graag mee. Wie weet maken we een kansje. Een verblijf daar lijkt me prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige actie..Ik wil jullie feliciteren met jullie 1 jarig jubilee.. Ik doe niet mee met de winactie omdat we geen auto hebben dus niet de mogelijkheid hebben om te komen..Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen