Pagina's

zaterdag 1 november 2014

Steenkool - wit beddengoedGoed. We waren er dus een jaar tussenuit. Congé des Gamins. Alles basic maar tegelijkertijd bijzonder luxueus. We voelden ons de koning te rijk. Leven als God in Zuid-Europa.
Het laat véél sporen na. Stuk voor stuk positieve sporen. Ook op ons beddengoed.
 


 
Het beddengoed moest dan ook handgewijs gewassen worden. 'Wasserette!' zegt u? Ooit al gedaan?! Ongetwijfeld niet als u deze vraag stelde. 3x gingen we voor: te korte wasbeurten + veel centjes + geen propere was + saai tijdverdrijf ... Handwash it was! Daar zag u een glip van, hier.
Ik hoef u niet te vertellen dat het dan wel frisser en properder was en wel degelijk ALTIJD kon bleken in de zon. Maar wist u ook dat bruine vellekes die in datzelfde beddengoed slapen ook hun kleurtje doorgeven? Check de gelige kleur op ons beddengoed. Erg.

 

 
Maar 't is wel één van onze favoriete lakens dus wegdoen was geen optie. Een stokoud doosje zwarte textielverf wel.
 
Het kwam mooi uit de wasmachine: steenkoolgrijs met witte strepen.
Beter dan verwacht/gehoopt.
 
Oo, how I love ons nieuwe beddengoed. 
 


 
Op de DDW kocht ik bij Piet Hein Eek de Tallow  in wit van Ontwerpduo. Een subtiel zacht exemplaar. Een ideale voorbereiding op de stroomonderbrekingen die ze ons beloven. Back to basics. Al is dat wel véél makkelijker in 't Zuiden ;-s G kreeg een stoer exemplaar van bij Flying Tiger. Je weet maar nooit als we 's nachts elk onze eigen weg op gaan. Haha!

 
Fijne zaterdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten