Pagina's

woensdag 29 oktober 2014

Daily Holidaylife

't Is woensdag. De helft van de vakantie staat nog op ons te wachten. Yes. We kregen prachtige zonnige dagen en hadden allerlei leuks te doen, vooral ongedwongen zaken die op ons pad kwamen. Zo zou vakantie altijd moeten zijn. Niks moet, alles mag. Lekker relax. Lijstjes die langzaamaan afgestreept worden. Beetje Zuiders denken zit nog in ons. Zal er ook niet direct uitgeklopt kunnen worden. Gelukkig. Want  zotten lopen er hier toch  al genoeg rond. En maar draaien... Niks daarvan. Gewoon doen is al zot genoeg.
 
Mijn hart maakte gisteren enkele vreugdesprongetjes meer die zeker de moeite waard zijn om hier te delen.
 
Pakketjes arriveerden.

In heel die Mañana-ingesteldheid van ons begonnen we dit jaar vroeg en op 't gemak aan het inkopen van de kerstpakjes. Niks leukers dan anderen blij maken met allerlei moois.
Hoe graag ik ook op stap ga. De energie van een stad voel. Echte dingen voel en zie. Met de mensen achter bepaalde producten kan praten. Ontdekken. Neuzen. Voelen. Ruiken. Zien. Proeven. Horen ook. Materialen maken elk hun eigen geluid. Ik ga er graag bruisend in op.
Maar nu wil ik ook een ongedwongen vakantie. Niks moet, alles mag. Ik zei het al. Dagen zijn al kort genoeg. Zeker nu de wintertijd toch ons ritme meer bepaalt. Webshops bieden hier een wondere oplossing. Vaak ken ik de verhalen van de ontwerpers of achter de producten. Er werd afgelopen jaar bijzonder veel gelezen en dat helpt. Ik hou van Europese denkkracht en makelij. Dat las u al. (zoals hier, maar ook hierdaar en hier en ... )
 
's Middags arriveerde al een grote doos van Wolf & Wolkje, de nieuwe webwinkel van het duo achter Woonblog. Bij de voorverkoop van hun nieuwe Mini Woonboek zat een kortingbon dus moest deze wel besteed worden ;-) Veel van de spullen die ze verkopen, vind je ook in de kinderkamers uit hun boek; handig zo.

 
 
's Avonds kwam al de megadoos van Zilverblauw toe. Zondagavond besteld. Maandagochtend op Instagram. Dinsdagavond op onze stoof. Wat is de wereld klein geworden! Enkele kaartjes en een stapeltje planken. Wat zijn ze origineel, bijzonder, handgemaakt en helemaal van dichtbij, gemaakt door èchte mensen. Top. Slechts 1 cadeautje voor onszelf: de nieuwe borrelplank. De rest mag pronken in andere huizen ;-)

 
 
Ik maakte ook nog eens de oerdegelijke ouderwetse broodpudding maar voegde bananenchips toe in de pudding maar ook nog wat extra bovenop. Héérlijk!De dikke vlaai staat goed op ons nieuwe dienbord. Een groot pizzabord met een wit musje van de Kringloop ;-) Love it.


 
Fijne woensdag!

6 opmerkingen:

 1. Man, die broodpudding ziet er lekker, lees overheerlijk, uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee van die planken als cadeau! Komt hier op het lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne post! En je broodpudding ziet er heerlijk uit! Lekker genieten zo van je vakantie he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O pakketjes, pakketjes. Ik ben er gek op :) En wat een leuke dingen, de borrelplank is zo tof! Helemaal lekker zo'n broodpudding, is er nog een stukje over?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke dingen zie ik voorbij komen altijd leuk zulke aankopen , en je broodpudding mmmmm ook eens make geniet nog lekker van n krijg er trek van jullie vakantie ...fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen