Pagina's

dinsdag 7 oktober 2014

De gouden chevron rok


 

Toen ik de prachtstoffen van Atelier Brunette bij Bambiblauw aan het shoppen was, viel mijn oog op deze gouden chevron stof van Michael Miller... Must have!
 
Ik zou er gewoon direct vanalles (denk: kussen, tasje, totebag, ...) in/uit gemaakt hebben... maar mijn vingers raakten verlamd bij het denken aan een centimeter verprutsen van deze prachtstof!
 
 
 
Dochterlief wou best nog eens goed zwieren en aangezien de voorgaande cirkelrokken niet meer echt ons ding zijn  (en eigenlijk gelukkig ook gewoon te klein ;-)), kon ik er best wel nog eentje maken.
 
 
 
 
Ik besloot dat in deze drukke dagen een snelklaarprojectje best wel gepast was, dus ik ging voor de supersnelle versie uit 'Allemaal rokjes'. Ik vraag me zelfs af wat het snelste ging: de stof kopen of de rok knippen en stikken. Al moet ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat ik in een bui van opgeruimdheid en/of voorbereidheid 2 jaar geleden, een mooie lijst maakte van alle afmetingen van de te knippen cirkels van 2 tot 12 jaar die ik berekende, en zelfs in karton voorknipte... ik sta er zelf nog steeds verwonderd naar te kijken. Of is het een kleine beroepsafwijking?! Auwch!
Voor wie graag een exemplaartje van de lijst heeft, mail gerust ;-)
 
Enfin, wit en goud in Chevron, must love !
 
 
De foto's werden op verplaatsing gemaakt en bewerkt en lijken mij op dit moment een beetje vreemd. Hopelijk valt dat na een goede nachtrust morgen allemaal heel goed mee. Haha!
 

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi stofje :) Een toprokje zo!
  Hey en ik lees dat je in het bloggerscafé van de DDW te vinden bent binnenkort. Ik probeer zeker even langs te komen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci... Kom zeker langs, lijkt me super fijn jou te mogen ontmoeten ;-) !

   Verwijderen
 2. heel mooi, ideaal voor die jonge meisjes die bling en zwier willen! Mag k je mailen voor jouw lijstje? (knap dat jij dat al zo uitgerekend hebt!) tnx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja..; eigenlijk wel, sommigen vinden het zelfs een kerstrok... ;-s

   Verwijderen