Pagina's

dinsdag 15 december 2015

Nieuwe kaartjes in zwart-wit

Ik hou van eenvoudige kaartjes.

Laat het nu net zo zijn dat die niet altijd eenvoudig te vinden zijn.

Ok, ik kan ze al eens vinden  - zo van die mooie - maar vaak zijn ze redelijk (te) prijzig, zeker als je weet dat ze in zeer grote getale van de band rolden en je een grote kans hebt dat iemand anders ze ook al kocht.

U zag het ongetwijfeld ook al eens,
meerdere malen hetzelfde kaartje in uw of andermans bus, voor welke gelegenheid dan ook.

Jammer vind ik dat.

In 2013 tekenden en maakten we onze kerstkaartjes zelf (hier)
en in het verleden maakte ik al eens andere kaartjes zelf, al blogde ik ze zelden - wat ik eigenlijk voor mijn eigen archief wel beter had gedaan -, maar dat terzijde.

Nu maakte ik, na deze eerste 4 kaartjes (hier), verdere aanvullingen op mijn persoonlijk kaartjesarsenaal.

Ik amuseerde mij met het fotograferen van de kaartjes en maakte handig gebruik van het gratis spel der schaduwen op een zonnige dag.
Ik zette ze ook op Etsy (hier), voor wie originele en geen te prijzige unieke kaartjes voor bepaalde gelegenheden zoekt ;-)Al slopen er in 1 kaartje ook typfoutjes en krijg je onderstaand kaartje gratis bij elke bestelling
- in de hoop dat je het niet ontdekt en alsnog het kaartje naar iemand bijzonder kan sturen ;-) -.Ik maakte zelfs bijzondere en krullerige kerstkaartjes, als intro op onze Maison Malaucène , die we vanaf volgend jaar gaan verhuren. We vonden het wel gepast om in de kerstperiode en de nieuwjaarsvreugde, met 10% korting op verblijven voor lieve vrienden en familie te goochelen.9 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! Ik ben heel blij met de mijne! Oh en heb je de BijzonderMOOI givevaway op mijn blog gezien :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog niet echt bijgelezen... sorry! Ik neem straks een kijkje!!!

   Verwijderen
 2. Wat zijn ze leuk! Ik heb zelf ook dit jaar zwart/wit kaartjes, maar helaas niet zelf ontworpen :) Ik vind vooral de laatste erg mooi met de twinkle star! Goed bezig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog steeds zeer blij met mijn gewonnen pakketje, ik ben er zuinig op! Eéntje is er al gebruikt voor de verjaardag van mijn pa. De andere zijn super mooi! En het kaartje van Maison Malaucène: staat op mijn kast mooi te wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn nu eens kaartjes naar mijn hart!Super mooi,eenvoudig en zwart/wit!

  BeantwoordenVerwijderen