Pagina's

dinsdag 20 maart 2012

Vakantierokskes voor de mama

Aha!!!

Wegens multiprojecten-goesting voor anderen en vooral mijn kids, werd er niets gefabriceerd voor de mama (ikke dus)...maar vandaag werd daar verandering in gebracht!

Na een lekkere cava bij het begin van de stikles, werd er -rustigaan- een (weliswaar spotgoedkoop maar simpel en elegant) Zeemanrokske overgetekend (met bijbehorende naad in ene keer, nah) op een fantastisch mooi blauw Pommetjes trictotje van bij Vermiljoen.

En ziedaar, na een technische panne - die probleemloos werd opgelost door de immer fabuleuze Christel ;-p -, een gemakkelijk en elegant roksken was klaar! En het is eigenlijk nog veel schoner als ge't aan ziet!Dat smaakt uiteraard naar meer dus we zullen deze week uit ons pijp moeten komen, want dan kan er extra genoten worden van eigen rokskes tijdens de congé!!!

In deze 2 stofkes zal er sowieso al snel de schaar gezet worden:

De rode polkadotjes-stof (de absolute favoriet van mijn dochter!) komt van de Stoffenmarkt in Hulst en de 'sjaaltjes'stof komt van bij Modecoupon in St Niklaas.
Sorry, lieve Clarice, 't was uw stofken maar er zal zeker nog een stukske over zijn, zodat we 'assorti' op stap kunnen, zenne...

Jihaa, laat die zonnestralen maar volop  blijven komen !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten