Pagina's

zaterdag 19 januari 2013

Sneller dan Jamie?!

O ja...
ook ik vind het verbluffend, zo koken op 15 minuten...
maar hey, Jamie ziet er gewoon veel sneller uit dan de modale medemens,
dus hier tot nog toe geen paniekaanvallen.

Af en toe moet er zo snel iets op tafel staan dat het een noodzaak blijkt om wat rappertjes, die uiteraard overheerlijk zijn, achter de hand te hebben.

"Alles is beter dan pizza uit de diepvries", ahum, moraalridders als we zijn, lappen we dit gezegde toch wel af en toe aan onze (weliswaar prachtige lederen) laars.

Met dit , euh...recept, smul je overheerlijk en kan je zelfs nog de tijd vinden om een heerlijk glas wijn erbij uit te schenken, ideaal!



Nodig voor 4 personen?

200g gerookte zalm
Pakje Boursin
Spinazie met room (euh diepvries)
Pasta

Hoe?

Kook de pasta
Ontdooi de spinazie
Roer onder de spinazie de Boursin, stukjes gerookte zalm en kruid af met wat peper uit de molen
Giet de pasta af en roer de saus eronder
Opdienen met een lekker glas wijn, gewonnen genietminuten en eventueel wat geraspte kaas

 

Smakelijk!

9 opmerkingen:

  1. Ja, deze ligt hier toevallig ook alweer "klaar" in vriezer en koelkast voor binnenkort :) Jammie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmmmm, rap, simpel, lekker, dat gaat hier ook eens gemaakt worden!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ga ik ook eens proberen! Lijkt mij heel erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die spinazie met room komt hier ook op de tafel hoor en ik vind hem lekker en jouw gerechtje ziet er heerlijk uit.Fijn weekend!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goed he, lekker hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Perfect! Ga ik deze week maken maar ipv zalm ga ik pancetta spek knapperig bakken erbij, ik ben overlaatst zo misselijk geworden na het eten van gerookte zalm dat ik er even genoeg van heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is hier ook een topper hoor! Met spekjes of met fetakaas erbij ook heel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen