Pagina's

zaterdag 5 juli 2014

Vintage ritstasjes
Ooit, ergens in een ver verleden - haha, zo lijkt het wel, al is het slechts een dik jaartje geleden - gebruikte ik een mooie vintage, stevige toile cirée voor deze toilettas.
 

 
Nu mijn vingers al een jaar een stikmachine hebben moeten missen, leken wat ritstasjes (zoals ik ze ook hier en daar maakte) uit datzelfde vintage tafelkleed een ideale opstart van de (stik)zomer ;-)
 
 

 
 
Van sobere exemplaren naar wat fellere en van kleintjes naar wat bredere exemplaren... en ook enkele Zuiderse exemplaren ... ik leefde me uit ;-) Zo past er bij eenieder wel zo'n tasje, voor wat make-up, klantenkaarten, centjes, of, of, of ...
 
 
 
Altijd handig in de pakjeskast dus.
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Welkom thuis! Raar zeker weer!

  Ik heb een heel jaar je blogjes zo af en toe gevolgd, heerlijk en ik wilde alles wel onthouden, maar ook jaloersmakend, soms.

  Wil je niet nog eens vertellen hoe jullie tot deze keuze zijn gekomen? En wat het zoal betekende, ook voor het onderwijs van de kinderen bijvoorbeeld? Maar ook voor jullie thuis-huis, banen, etc? Lijkt me fijn om eens te lezen. Natuurlijk droom ik ook van zoiets... maar het lijkt zo absoluut onhaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci!

   Ja hoor, met veel plezier vertellen we daarover ;-) Misschien doe ik op den blog wel een vragenrondje zodat ineens veel vragen beantwoord zijn... En het was geen mission impossible, hoor, zoals velen denken. Het werd gewoon een heerlijk jaartje vakantie! Ik noteer je vragen en beantwoord ze nog uitgebreid later in een blogpost!!!

   Je kan ook al iets vinden bij:
   2013>oktober>N°7*FAQ
   en
   2013>maart>we zetten er een . achter

   Groetjes!

   Verwijderen
 2. Mooie zakjes en handig voor alles! Liefs, Charon

  BeantwoordenVerwijderen