Pagina's

donderdag 10 juli 2014

Druppel kussen

 


 
Als dit weer niet onze creatiegenen wakker schudde, dan weet ik het ook niet meer ;-)
Ganse dagen echte Belgische regen nopen tot hopen cocoonen en gezelligheid thuis. Iedereen is samen maar toch apart bezig met de één of andere creatieve activiteit terwijl op de achtergrond de Tour de France zijn ding doet - al waren de klassieke mooie zonnige Franse beelden dezer dagen ook ver te zoeken - . Ons verdiende 'straf' nu we een heel jaar buiten in 't zonnetje mochten leven .... ;-) but I love it!
 
Bij mij kwamen 2 (regen)druppelkussentjes tot leven.
 
Ik koos eerst voor een recht exemplaar, zoals de vorm van de druppels die ik eerder hier en hier stempelde en hier flockte. Het kreeg een lieflijk roze kruisjes-mondje, 2 (oude) knoopjes ogen (uit Gran Canaria, zie hier) en een sterren-rug. De afmetingen werden +/- 40x25 cm, niet te klein en niet te groot.
 
 
 Erna volgde een afgerond druppeltje. Ik bracht het tot leven met wat textielverf en gaf het een stippen-rug.
 
 
 
 
 
 
Beide vormen tekende ik zelf.
 
De kussentjes staan decoratief in de zetel maar zijn ook een topper bij de kids/gamins. Er werd zelfs meteen geopperd om een heel arsenaal te maken zodat we originele (en typisch Belgische) babycadeautjes hebben. We zullen daar het inspiratievolle Belgische weer over laten beslissen ...
 
 

8 opmerkingen:

 1. Whauw zo leuk , ik heb genoten van jullie reisverslagen maar als ik eerlijk ben, ben ikblij terug van jou craties te kunnen genieten !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hola amiga ! de creatieve vingers jeuken weer zie ik hier ....en die pareltjes van druppels worden opgefleurd door zonnige Canarische knoopjes en dat stemt me heel gelukkig !! En er liggen hier nog zomerse exemplaartjes te wachten op verwerkt te worden in nieuwe creaties !! Blijven voortdoen en veel succes met je marktje nu zondag !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola guapa! Kei fijn om uw lieve berichten hier te mogen lezen ;-) Dikke merci !!!

   Verwijderen