Pagina's

zaterdag 12 mei 2012

Resumé van een muzikaal genotseizoen

Elk jaar nemen we ons een abonnement in het lokale Culturele Centrum,
kwestie van en met elkaar te genieten van een boeiend avondje uit.

Elk jaar ligt onze nadruk op iets anders: toneel, comedians, muziek, ... afhankelijk van hun programmatie uiteraard.

Dit jaar kozen we voor vijf van de acht voorstellingen voor iets muzikaals en
vier daarvan waren echt onvergetelijk!

Ik deel ze graag met u want niet enkel muzikaal was het enorm genieten maar ook de podiumtenues werden welgesmaakt, net als de decors! Laat u dus volledig gaan als één dezer in uw buurt het beste van zichzelve komen geven!!!

We genoten eerst van de 'COUNTRY LADIES, a tribute'! Voor diegenen die hun countrycovers niet kunnen smaken, de kleedjes waren ook absoluut de moeite, getuige onderstaande foto's!

Bron foto's: www.ccdewerf.be

We amuseerden ons ook bij 'BROKEN GLASS HEROES'. U weet wel die zalige Tim Van Hamel en de zijnen, die ook voor de deuntjes bij Benidorm Bastards zorgden. Ondanks de meer dan halflege zaal (ahum, what happened?!) was de zaal warmgevuld met hun oorstrelende, zonnige California sweet livin' retronummers.

Bron foto: www.waatp.nl

 Bron afbeeldingen: CD Broken Glass Heroes

NATHALIE MESKENS is onevenaarbaar en blijkbaar heeft ze muzikaal dezelfde goesting als ons. Man, dat is toch echt (excuseert u mij mijn taalgebruik) 'een wijf met ballen'. Grappig tot in de kern, met nen buitenkant om u tegen te zeggen, om nog maar te zwijgen van haar zangtalent. Ah en dat kleedje van Atelier Assemblé dat ze droeg (niet op de foto), zó prachtig!

Bron foto: www.zone09.be

Gisteren sloten we af met LAÏS en de songs die zij embracen. Verrassend bij momenten en heel afwisselend. Den decor was ook echt de max, met 7 panelen met aan de voor-en achterkant verschillende retrobehangskes. Dedjuu, dat maakt de keuze voor onze slaapkamer er niet makkelijker op!


Bron foto's: www.lais.be

Ze zongen ook uit 'les triplettes de Belleville', een Belgische animatiefilm en tevens een sjieke aanrader!!!Bron foto's: cholila.blogspot.com/

Alez, weer geen excuus om u te vervelen bij regenweer...

2 opmerkingen:

 1. De affiches zagen er op zich al veelbelovend uit.Zo'n avondje uit kan toch oh zo gezellig zijn!
  liefs Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog!! Ik ga je volgen!!

  Groetjes,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen