Pagina's

donderdag 21 augustus 2014

We ♥ Zilverblauw

 
 
 
Toen we net thuisgekomen waren, hadden we een verfwoede die niet gestopt kon worden...
dus zo werden al onze livingmuren al snel basalt en magma.
Lekker gezelllig en coconnerig binnen in dat o zo grauwe België... kaarsjes aan, stoof aan, theetje erbij, enfin, de typische zomertaferelen ;-)
 
Bizar, want we zien nochtans graag een fris en wit interieur * op een ander ;-)
 
 
Daarom houden we ook zo van de blog van Anki, zoals je hier al wel eens vaker een verwijzing zag naar Zilverblauw. Een pracht van een blog, vol natuur, een wit en kleurrijk huis en veel alledaagse inspiratie.
 
Ze maken ook magnifiek mooie dingen. We zijn sowieso fan van 'echte' producten en de  mensen en hun verhalen daarachter. Uiteraard waren we meteen verkocht aan de Zilverblauwplankjes, uit lokaal geveld Beukenhout en helemaal handgemaakt (en met Zilverblauw brandmerk achteraan) in Nederland. Vertel mij, hoe vaak vind je dat nog? We lazen het verhaal erachter zelfs eerst in de VTwonen, op een gestolen zomers moment.
 
 
 
 
 
Met 33 op de teller leek het mij een mooie gelegenheid om ze mezelf cadeau te doen ;-) Ik bestelde ze zaterdagavond en gisteren zaten ze al, op de juiste dag (!) , in onze bus. Hoe geweldig is dat? Tussen alle verf/werkmateriaal vonden ze toch een plaatsje in mijn werkruimte, samen met nog enkele andere handgemaakte spulletjes, op de enige witte muur die ons huis nog (voorlopig?!) telt! Ik vind ze eigenlijk te mooi om te gebruiken en ze zullen dus hoogstwaarschijnlijk nog een stekje krijgen aan de muur. De 'Hope' poster is ook van Zilverblauw, lees het verhaal daarachter hier. De kaartjes kreeg ik als extra surprise bij mijn bestelling en daar was ik uiteraard ook super blij mee.
 
 
 
 
Genoeg lof voor nu; tijd om mijn stikmachine te laten ronken ;-)
Fijne dag!
 

Poster 'Hope', kaartjes en plankjes: Zilverblauw
Poster met lieve berg: Jimmy Fly
Schattig druppelkussen: zelf gemaakt
Pakjes: 't Stad leest
Letterbakje: zelf opgefrist 
Diamant kussen: ook eentje van mij ;-)

2 opmerkingen: