Pagina's

dinsdag 27 oktober 2015

Campina shoot

Enkele weken geleden kregen we als 's morgensvroeg meteen als beloning een wonderlijke herfstochtend met roze luchten, glanzende zonnestralen boven mistige velden en fabelachtige taferelen langsheen de wegen die we rustig met ons vieren in de wagen doorkruisten.


De reden waarom we al dat moois mochten zien, was omdat we onmenselijk vroeg op een zaterdagochtend vrolijk uit bed stapten, klaar voor een nieuwe uitdaging.

U zag ongetwijfeld al bovenstaande foto's verschijnen op mijn Instagram.

We werden gevraagd om als gezin een hele dag te shooten op  boerderij Bachten 't Kloosterhof voor een reclamecampagne voor Campina.

Wie zegt daar nu nee tegen?

Ik dacht meteen terug aan de fijne foto's van Anki, toen zij ooit een Campinabrunch meemaakten op de boerderij, dus ja... ja, ja!
Al was het concept misschien ietwat anders, kom, ... ja!

Guy's baard was sinds ons jaartje weg (klik op Congé des Gamins om enkele verhalen terug te lezen ;-)) nog steeds behoorlijk vol en lang, dus was het een ideale gelegenheid om de schaar erin te zetten... een interimpapa als oplossing, nee, dan liever eens terug een 'nieuwe' papa.

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, gezellig vrolijk lachend een dagje doorbrengen bij een geweldig sympathiek (boeren)koppel, op hun weiden en tussen hun koeien. O ja, da's wel ons idee van een fijne dag.

We werden begeleid door een geweldig fijn team van 'Design is dead' en fotograaf Yves Schepers - naaisters onder ons, de fotograaf van 'Zo geknipt 2' maar ook een artiest op huwelijksvlak (check zijn Instagram) ;-) - en dat maakte het zeker extra leuk.

Vandaag verscheen een eerste reportageboekje als reclame bij Dag Allemaal. Wonderlijk jezelf zo terug te zien. Kijkt u even mee?

Wij kijken in ieder geval ook reikhalzend uit naar de rest van de selectie uit de 4000 foto's en drinken lustig verder lekkere en gezonde melk
;-)6 opmerkingen:

 1. Maar zo leuk zeg! En wat een mooie foto van jullie tweetjes...Nu ga ik je meteen herkennen deze zomer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de lens van Yves Schepers zou ik ook wel eens willen staan :) Wat een mooie plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ontzettend leuk! Daar kún je geen nee tegen zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe leuk is dat wel niet....mooi gezinnetje !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat geweldig leuk!! Dus dat zijn jullie op de fito? Wat een leuk koppel! Het Shoot boek heb ik ook, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen